Thats life

Michael Carøe

Mandag 11. april 2011 kl: 13:15

MED THE LONDON LOUNGE ORCHESTRA
Så er han tilbage. Med en reflekterende kommentar er Michael Carøe tilbage med fornyet kraft i sit show – ”That's Life”

Thats life: Michael Carøe
Michael Carøe

I anledning af sin runde fødselsdag og tredive år i festens tjeneste, fyrer han den af på Bellevue – og dog..

Michael er blevet voksen!! og har til hensigt – dog uden at bliver alt for alvorlig – så vil han reflektere lidt over sit liv og causere over ting og hændelser i dagligdagen som han har lagt mærke til og som betyder noget for ham.

I samarbejde med Lars Gandsø, har han nedfældet sine tanker om livet, døden og det at være mennesket Michael Carøe.

For nok kender vi overskudsmennesket Michael Carøe fra utallige shows og tv optræden – men hvad med privatmennesket Michael, som sidder i bilen og tænker mere på benzinpriser end at komme frem i trafikken og råbe af sine medtrafikanter. Nu er der ting i dagligdagen som efterhånden får overtaget så fravalg efterhånden er mere vigtigt end tilvalg.

”Jeg har lagt mærke til at man er modnet når man ikke længere bliver betragtet som lovende” MC

”Østerbro er bygget i én til én, af lige dele rucola og østrogen” MC

”Perfekt – hvad fanden betyder perfekt? MC

Som pendant til eftertænksomheden vil dette års Carøe show, i bedste Carøe stil, også være fyldt med god musik, fest, farver og en swingende-retro-klub
feststemning. Du er i den grad inviteret når livet bliver fejret, musik bliver spillet og swing bliver swunget. Den gode stemning er garanteret, når Michael fyrer den af, akkompagneret af de cooleste katte i byen, ”The London Lounge Orchestra” – som består af:
Joakim Pedersen, Jesper Rytkov, Nicholas Findsen, Torsten Lefmann & Dan Hemmer.

Michael Carøes show-række begyndte med Dean Michael – ”Welcome to my Way” i 1998, der blev fulgt op allerede året efter af ”Dean Michaels - Afskedsshow vol.1. ”
Afskedsshowet blev navngivet efter devisen: "jo tidligere man starter, jo flere afskedsshows kan man nå...", og når man forbereder lanceringen af en lang række afskedsshows, kræver det jo indimellem et come back-show; derfor vendte Michael Carøe tilbage med showet "Back in Business" i 2002, et show som blev en succes med ekstra shows i Tivoli. I august 2007 vendte Michael Carøe tilbage til Tivoli med et show ”Lovers in the Moonlight” sammen med Søs Fenger & Mark Linn. Og nu er han så tilbage igen, for som han siger – ”da jeg ikke har en Facebook profil
er det her min måde at lave statusopdatering på……”


Søg på dato (klik på kalender)

APRIL 2019
MATIONTOFR
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930-----

Region:

Nyheder – Netop i dit områdeE-mailadresse: