Booking af Anne Linnet Kirkekoncert

Print side!  Send artiklen til en ven!  

En kirkekoncert med Anne Linnet er altid en stor oplevelse.

Anne Linnet, sanger, sangskriver, komponist og forfatter. Titlerne på Anne Linnets visitkort er mange, sådan som det ofte er, når talentet er stort.

Anne Linnet tog eksamen fra Det Jyske Musikkonservatorium i 1976 og diplomeksamen i komposition sammesteds i 1985. Hun tilhører den håndfuld af sangerinder herhjemme, der er kendt af alle danskere, både som solist og som medstifter af en række bands bl.a. Shit & Chanel, Anne Linnet Band, Marquis de Sade og senest Bitch Boys.

Ud over et utal af rocksange og ballader, har Anne Linnet bl.a. komponeret en symfoni, diverse kammer- og vokalmusik, samt stykker for soloinstrument. Desuden har hun skrevet 4 musicals samt TV- og filmmusik. Hendes kompositioner strækker sig fra ørehængere som Smuk og dejlig, Tusind stykker og Forårssang til avantgarderock og moderne kompositionsmusik.

En kirkekoncert med Anne Linnet, vil indeholde egne sange og salmer og der vil ligeledes blive sunget sange fra samarbejdet med Johannes Møllehave samt sange fra sit arbejde med tekster af Tove Ditlevsen. Anne Linnet fortæller om sangenes baggrund og historie, og bliver akkompagneret af Jesper Bo Hansen på piano. Der vil være mulighed for at synge med på de mest populære af hendes numre, hvor Anne Linnet synger og akkompagnerer på guitar.

I kirkerummet vil der kunne høres sange som: Forårssang, Tusind stykker, Lige glad, ligeglad, Søndag i april, Levende hænder, På en dag hvor solen skinner, Mild, lattermild og gavmild, Barndommens gade, De evige tre, Blinkende lygter.

Booking af: Anne Linnet Kirkekoncert

  = Felter der skal udfyldes!

Arrangements dato:  
Tidspunkt for optræden: 
Lokalitet:
Arrangementstype: 
Lukket   Offentligt
Antal personer: 
Arrangør:
Navn: 
Adresse:
Postnr/by:
Email: 
Tlf./mobil:  /
Eventuelle spørgsmål:
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.

Book Anne Linnet ring på tlf. 7020 3648

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anne Linnet er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se mere og book Anne Linnet online, hvor du beskriver dit arrangement så vil vi vende tilbage med priser på Anne Linnet

For booking af Anne Linnet ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Søg på dato (klik på kalender)

MAJ 2019
MATIONTOFR
--12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031--

Region:

Anne Linnet
 Anne Linnet

Anne Linnet links

www.kirkekoncertbooking.dk