Booking af Peter Mygind Foredrag om arbejdsglæde og det gode liv

Print side!  Send artiklen til en ven!  

Arbejdsglæde og Det Gode Liv

Med udgangspunkt i fakta som; at hver syvende medarbejder føler sig diskrimineret og mobbet på arbejdspladsen, hver tredje føler, at der er en dårlig tone og 70% af de sygemeldte er det som følge af dårligt arbejdsklima, fortæller Peter Mygind, vidt og bredt, om vigtigheden af arbejdsglæde, kommunikation og et godt liv generelt.

Igennem egne oplevelser og en unik balance mellem humor og alvor, opleves et fængslende foredrag om den sociale ansvarlighed vi taler så meget om, men som vi, af uvisse årsager, desværre ikke altid formår at anvende.

Peter Mygind giver redskaber til et bedre arbejdsliv og sætter fokus på empati, ansvarlighed og positivitet, der skal bane vejen for det glade menneske. Det er ikke nødvendigvis let – men det er vigtigt! Vi skal lære at melde ud om vores behov og gøre brug af hinanden, hvilket Peter Mygind, via fagter og indlevelse, understreger og stadfæster med smittende latter og skæve indfald.

Unge og Social Ansvarlighed

Få år tilbage blev Peter Myginds ældste søn overfaldet to gange med kun halvanden måneds mellemrum. Den tydelige sorg og afmagt, der fulgte med i forbindelse med sønnens overfald, har skabt et hjerteprojekt for Peter Mygind; at nå ud til så mange som muligt med sit budskab om, at vi skal passe på hinanden.

Dagligt er børn og unge udsat for meningsløs vold og mobning, hvilket skaber konsekvenser, som rager langt ud over vores forestillingsevne.

Gennem humor og alvor understreges vigtigheden af at tage ansvar - at reagere, når vi oplever uret. Vi skal lære at blive aktive mennesker.

Foredraget henvender sig til både børn, unge, forældre og lærere, som alle opsluges af Peter Myginds legende væsen, mens han, igennem humor, sårbarhed og alvor kommer ind til sagens kerne; pas på hinanden!

Jeg kunne hvad jeg ville!

Peter Myginds rejse fra fødsel til nu har bestemt ikke været gnidningsfri, men den har været det hele værd. Igennem meget personlige historier fortælles der om viljen til at ville frem i livet, selv i modvind. Det har handlet om ikke at give op. Det har handlet om at dukke op som en korkprop i vandet, der, gentagne gange, dunkes ned.

Foredraget hiver dig med på en rutsjebanetur i Peter Myginds personlige- og professionelle liv. Ved hjælp af ironiske og sjove indslag, indvies publikum i måden hvorpå han selv opdagede, at det handler om at tro på sig selv. En tro, der først opstår, når du tør udfordre og tage dig selv alvorligt.

Med åbent hjerte og utrolige historier gøres publikum til en del af Peter Myginds univers, hvor det negative vendes til det positive og læren om empati, alsidighed og troen på sig selv skinner kraftigt igennem.

Foredraget henvender sig til alle, der kunne have brug for inspiration til at imødekomme det gode liv, både i med- og modgang.

Peter Mygind som entertainer
Kun fantasien sætter grænser for de personligheder Peter Mygind kan finde på at indtage i løbet af en aften som entertainer.

Med originale indslag, via dans, sang, skuespil, latter og glæde, tager Peter Mygind opgaven op med entusiasme og indlevelsesevne.

Med en charmerende og legende tilgang, bidrages der til aftenen med en utrolig pærevælling af velkendt og nyt. Publikum er garanteret en fastholdt opmærksomhed og en fantastisk oplevelse, mens de smittes af Peter Myginds sprudlende energi, latter og fantasi.

Ønskes der et “enkeltmandsshow” i 45-60 min., eller skal Peter Mygind styre en hel aften som konferencier er dette også en opgave der tages imod med stor professionalisme


Om Peter Mygind
Peter har medvirket i tv serier på DR, TV2 og TV3..bla. Riget, Frihedens Skygge, TAXA, Skjulte Spor, Anna Pihl, Nikolaj og Julie og senest Borgen på DR.

Han har være vært på Bla. Melodi Grandprix, MGP, Ud Med Sproget, Quiz og Kærlighed, Danmarks Indsamling, Min Mand Kan og en masser andre TV shows. Har medvirket i Spillefilm..bla...Flammen og Citronen, Et Rigtigt Menneske, Babydoom, Flyvende Farmor, Min Søster Børn....

Har optrådt på Det Kongelige teater, Betty Nansen Teatret, Riddersalen, Nørrebros teater,Rialto teatret, Aveny Teatret osv.
Har lavet Børne tv bla. ...Scorekaj, Min første Kæreste og har derudover medvirket i over 100 tv programmer...og speaket adskillige programmer bla. 4 Stjerners middag...

Peter er også ambassadør i forskellige velgørenheds org...bla. : Børnecancerfonden, Børnehjælpsdagen, Børns Vilkår, Folke Kirkens ferie hjælp. Plan Danmark og Aids fonden...

Booking af: Peter Mygind Foredrag om arbejdsglæde og det gode liv

  = Felter der skal udfyldes!

Arrangements dato:  
Tidspunkt for optræden: 
Lokalitet:
Arrangementstype: 
Lukket   Offentligt
Antal personer: 
Arrangør:
Navn: 
Adresse:
Postnr/by:
Email: 
Tlf./mobil:  /
Eventuelle spørgsmål:
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.

Book Peter Mygind ring på tlf. 7020 3648

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Peter Mygind er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se mere og book Peter Mygind online, hvor du beskriver dit arrangement så vil vi vende tilbage med priser på Peter Mygind

For booking af Peter Mygind ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Søg på dato (klik på kalender)

MAJ 2019
MATIONTOFR
--12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031--

Region: