Booking af Svend Nicolaisens Orkester Copy

Print side!  Send artiklen til en ven!  

Lørdag efter lørdag kunne man lytte til middagskoncerten fra Danmarks Radio, med Svend Nicolaisen og hans Orkester.

Repertoiret er en bred vifte af musik, der strækker sig fra Evergreens til musik af nyere dato. Blandt musiknumrene finder man Evergreens, som Peanuts - There Goes My Ev'rythings - Release Me - C'est Toujours La Même Chanson - When The Moon Comes Over The Mountain, til Samba - Country og Disco-rytmer. Et af de sidste nye musiknumre " A Night Like This" af den kendte hollandske sangstjerne Caro Emerald, bliver et af de nye numre, Orkestret vil spille, og som dagligt kan høres på prorammerne i Danmarks Radio.

Hvem kan ikke huske, og har danset til den herlige La Bostella med hænderne strakt over hovedet og klappet i takt til musikken? Jo, det husker vi alle.

Et af Orkestrets faste numre er Eviva España, som i Svend Nicolaisens tid blev sunget af Orkestrets sangerinde Elisabeth Edberg. I dag synges numret, blandt mange andre, af det nye Orkesters sangerinde Karin Paaskesen

I princippet kan al musik tilegnes "sounden" fra Svend Nicolaisen og hans Orkester. Det er kun at lade Saxofonen spille melodistemmen - lade Hammondorglet lægge undertonen - lade Trompeterne markere musikken, og lade de øvrige Instrumenter få frit løb.

Vi håber, De vil nyde genhøret med musikken, som den blev udført af Svend Nicolaisen og hans Orkester i tiden fra 1932 til 1987, som i dag udføres af det nye Svend Nicolaisens Orkester Copy.

Booking af: Svend Nicolaisens Orkester Copy

  = Felter der skal udfyldes!

Arrangements dato:  
Tidspunkt for optræden: 
Lokalitet:
Arrangementstype: 
Lukket   Offentligt
Antal personer: 
Arrangør:
Navn: 
Adresse:
Postnr/by:
Email: 
Tlf./mobil:  /
Eventuelle spørgsmål:
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.

Book Svend Nicolaisens Orkester ring på tlf. 7020 3648

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Svend Nicolaisens Orkester er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se mere og book Svend Nicolaisens Orkester online, hvor du beskriver dit arrangement så vil vi vende tilbage med priser på Svend Nicolaisens Orkester

For booking af Svend Nicolaisens Orkester ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Søg på dato (klik på kalender)

MAJ 2019
MATIONTOFR
--12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031--

Region:

Svend Nicolaisens Orkester
 Svend Nicolaisens Orkester

Svend Nicolaisens Orkester links

www.nkbooking.dk