Booking af Tobias Trier Koncert

Print side!  Send artiklen til en ven!  

Tobias Trier er aktuel med sit 6. album "Elektrisk regn". Ved koncerten kan man opleve intense fortolkninger af de nye sange samt genhør med gamle kendinge som "Drak af din kop", "Hvorfor kommer hun ikke" og "Kan man ønske mere".

Jalousi, nærhed, parforhold og stormflod er nogle af overskrifterne på Tobias Triers nye album 'Elektrisk Regn'. Albummet byder på tolv sange, der alle på hver deres måde tager brydergreb med den moderne mands kvaler, laster og længsler. Og for manden midt i 30'erne kan fristelserne være store.

På det aktuelle album har Tobias for første gang valgt at give slip i selve produktionsfasen og har allieret sig med de energiske unge producere Rasmus Glendorf (trommeslager i Indianna Dawn, Oriental Mood og Fargo) og David Elberling (bl.a. Steric). Som noget andet helt nyt på et Trier-album er to af sangene blevet til i samarbejde med andre sangskrivere, herunder Carsten Lykke (bl.a. Ibens), sangskriveren Kenneth Thordal og satirikeren Oliver Zahle.

Det trækker Trier i en retning, hvor han bliver mere modig og lige-på. Tobias Trier debuterede i år 2000 med albummet "Bag de blå persienner". Siden har han slået sit navn fast som en væsentlig sangskriver og intertainer på den danske musikscene.

Booking af: Tobias Trier Koncert

  = Felter der skal udfyldes!

Arrangements dato:  
Tidspunkt for optræden: 
Lokalitet:
Arrangementstype: 
Lukket   Offentligt
Antal personer: 
Arrangør:
Navn: 
Adresse:
Postnr/by:
Email: 
Tlf./mobil:  /
Eventuelle spørgsmål:
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.

Book Tobias Trier ring på tlf. 7020 3648

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Tobias Trier er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se mere og book Tobias Trier online, hvor du beskriver dit arrangement så vil vi vende tilbage med priser på Tobias Trier

For booking af Tobias Trier ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Søg på dato (klik på kalender)

MAJ 2019
MATIONTOFR
--12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031--

Region:

Tobias Trier
 Tobias Trier

Tobias Trier links

www.nkbooking.dk
tobiastrier.dk