Søs Egelind Slip humoren løs

Print side!  Send artiklen til en ven!  

Søs Egelind er den helt oplagte person til at fortælle om humor. Selv er hun MESTER i at få os andre til at grine, men Søs Egelind har også en række personlige erfaringer og pointer omkring det at slippe humoren løs i hverdagen.

Søs Egelind Komiker og foredragsholder

SLIP HUMOREN LØS
- og brug den i hverdagen!

Søs Egelind er den helt oplagte person til at fortælle om humor og det positive livssyn.
Og om at kaste sig hovekuls ud i ting man ikke kan i forvejen..
Selv er hun en mester i at få os andre til at grine, men Søs Egelind har også en række personlige erfaringe og pointer om at bruge humoren i hverdagen.

Med humor som våben og værktøj , kan det blive anderledes sjovt og inspirerende at gå på arbejde, overkomme alt det sure - lige fra støvsugning og skattevæsen til ægtefæller og kriser.
Det viser sig , rent faktisk, at produktiviteten stiger og sygefraværet falder, når kolleger kan finde ud af at more sig sammen.også i arbejdstiden.

Der er lagt i kakkelovnen til et forrygende samvær med en farverig, tænksom, selvironisk, klog kvinde i sin bedste alder. Med risiko for stof til eftertanke samt spoleret dårligt humør!

Kan man virkelig selv bestemme hvor sjovt livet skal være ? Gu' kan man da så !

Hør hvordan vi kan få stress-barometret til at falde ved at grine i hinandens selskab. Det bliver anderledes sjovt at gå på arbejde - og samtidig viser det sig rent faktisk at produktiviteten stiger og sygefraværet falder, når kolleger kan more sig sammen i arbejdstiden.

Det handler ikke om at fortælle vittigheder i én uendelighed, men om at kunne se det skæve og uforudsigelige i en given situation. Vi taler om konstruktiv forstyrrelse.

Med humoristisk sans og glimt i øjet er vi i stand til at tackle mange af de "sure" aspekter på arbejdet.

Som komiker er hun især kendt for sit makkerskab med Kirsten Lehfeldt - "Søs og Kirsten" - hvor de har præsenteret over 80 forskellige figurer.

Hun er også stemmen bag dukken Harry i DSB's reklamefilm, hvor hvor Søren Pilmark spiller Bahnsen.

Book Søs Egelind ring på tlf. 7020 3648

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Søs Egelind er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se mere og book Søs Egelind online, hvor du beskriver dit arrangement så vil vi vende tilbage med priser på Søs Egelind

For booking af Søs Egelind ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Søg på dato (klik på kalender)

APRIL 2019
MATIONTOFR
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930-----

Region:

Søs Egelind
 Søs Egelind

Søs Egelind links

nkmusic.dk