Søren Dahl Uploaded med Søren Dahl & Maria Lucia

Print side!  Send artiklen til en ven!  

"Café Hack"-værten Søren Dahl har de seneste 5 år turneret med sit succesfulde one-man show, det seneste med titlen “Kun én som dig”. Nu er Søren Dahl klar til at tage skridtet videre og har inviteret sangerinden Maria Lucia med på scenen i sit nye show, der udover kvindeligt modspil byder på endnu mere musik.

Uploaded er en forrygende musikalsk forestilling, hvor Hr. Dahl i selskab med den skønne Maria Lucia og et flygel vil fylde scenen med sang og musik, film, skuespil og humoristiske og satiriske stikpiller til det moderne menneskes liv og overlevelse i en digital tidsalder. Kvababbelser vil fyge ud over scenekanten i Søren Dahls velkendte lune og musikalske stil, det hele i en meget smuk scenografisk indramning.

Musikken strækker sig fra Mozart over Ebb & Kander, Bernstein og Beatles til Søren Dahls egne kompositioner, det ene øjeblik tilsat tekster om hverdagens små og store udfordringer, som eksempelvis oprettelsen af NemID, og i det næste øjeblik er vi tilbage i den store musik og musicalhistorie, som Maria Lucia færdes hjemmevandt i.

(Som Søren Dahl udtrykker det: I kan roligt regne med jeg ved alt om opera og musicals – jeg har sovet mig igennem dem alle.)
Glæd jer til en fortryllende morsom, varm og musikalsk forestilling!

Turnéperioden fra den 1. februar til den 3. maj 2015.

Forestillingen bookes med støtte fra billetkøbsordningen / Teaterrådet.

Book Søren Dahl ring på tlf. 7020 3648

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Søren Dahl er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se mere og book Søren Dahl online, hvor du beskriver dit arrangement så vil vi vende tilbage med priser på Søren Dahl

For booking af Søren Dahl ring til nkbooking - tlf. 7020 3648

Søg på dato (klik på kalender)

APRIL 2019
MATIONTOFR
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930-----

Region:

Søren Dahl
 Søren Dahl

Søren Dahl links

www.nkmusic.dk